Våra medarbetare

Christian personifierar passion för service

Christian Reimers
Bor: Everdrup, Danmark
Ålder: 44 år
Jobbar som: Hantverkare på GN.
Christian Reimers, hantverkare på GN i danska Ballerup, korades till Årets medarbetare 2023 på Coor Awards. Hans varma personlighet, hjälpsamma inställning och att han är sinnebilden för "passion för service” gör honom till en solklar vinnare.
Christian Reimers började på Coor 2020 och arbetar som hantverkare på GN i danska Ballerup. Han är omtyckt av kund och kollegor som beskriver hur han alltid har tid för ett stöttande ord och en hjälpsam hand, även under tuffa och stressiga dagar.

– Jag ser till att ha en positiv inställning och mitt mål är att hitta lösningar baserat på kundens önskemål, samtidigt som jag vill att mina kollegor ska må bra. Sedan underlättar det att jag har roligt på jobbet också, vi skojar och skrattar mycket i vårt team.

Ett exempel på hans lösningsfokuserade attityd är när han under våren ryckte in som receptionist under några dagar, när det fattades personal på grund av sjukdom. Hans inhopp uppskattades av både kund och kollegor och Christian tvekar inte att prova på någon annan roll i framtiden om det skulle behövas.

Oavsett om han befinner sig på hantverksuppdrag eller bakom receptionsdisken har han en ett enkelt recept för god service:
– Jag försöker alltid att överträffa kundens förväntningar. Det kanske låter klyschigt men det ger mig så mycket glädje när jag ser att kunderna är nöjda.
Tillbaka