Våra medarbetare

Återvändaren Kristina saknade gemenskapen

Kristina Johansen
Bor: Bergen, Norge
Ålder: 43 år
Jobbar som: Head of HSEQ.
Kristina Johansen ville prova sina vingar hos en ny arbetsgivare, men det fanns alltid en längtan tillbaka till Coor i Norge.
– Det finns en genuin omtanke för människor här, säger hon.
Kristina Johansen hade fått en flygande start på Coor. Som affärsutvecklare var hon bland annat delaktig i att ta fram ett Gamification-verktyg för att digitalisera internutbildningen om Coors uppförandekod. Sedan kom covid-19 med permitteringar och mycket av Kristinas arbete pausades.

– Eftersom min roll var ganska ny kände jag mig lite osäker på vad det skulle innebära för framtiden. Jag började titta lite på vilka tjänster som fanns ute och efter att ha varit på Coor i ett och ett halvt år lämnade jag företaget med tungt hjärta, säger Kristina Johansen.

Hon hamnade på en annan bra arbetsplats, men saknade ändå sin förra arbetsgivare.
– Jag saknade människorna, arbetsmiljön och kunderna. Coor är ett väldigt bra företag att arbeta för. Det finns en öppenhet, folk lyssnar på dig och det går att få till förändringar. Det går också lite snabbare än på många andra ställen.

Så, efter ytterligare ett och ett halvt år på det nya jobbet ringde en kollega från förr.

– Det är en annan roll än jag hade tidigare, men samma kollegor och samma avdelning. Det var väldigt lätt att komma in i allt igen.

Det var framför allt några saker som gjorde att hon valde att komma tillbaka.
– Flexibilitet, frihet under ansvar och möjligheten att påverka är viktigt för mig. På Coor har alla eget ansvar, men det finns alltid många bra kollegor att fråga om du undrar något.
Tillbaka